Η ολοκλήρωση της παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ergastiri-kompologioy.com μπορεί να γίνει με έναν από τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω:

Α. Με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών με την παράδοσή της, με επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επιβάρυνση τρόπου πληρωμής ένα (1,00€) ευρώ. Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 50,00€ δεν υπάρχει η επιβάρυνση της αντικαταβολής.

Β. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστική σας κάρτας

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCart, Maestro, American Express, Diners.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Το MasterPass είναι μια απλή, εύκολη και αξιόπιστη πλατφόρμα για γρηγορότερες και πιο ασφαλείς διαδικτυακές αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, αποθηκεύοντας σε αυτή όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στην περίπτωση που από την παραγγελία σας ένα η περισσότερα είδη έχει εξαντληθεί ή δεν είναι άμμεσα διαθέσιμο και χρεωθεί στην κάρτα σας, μετά από συνενόηση μαζί σας, θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μέσω της ίδιας της κάρτας σας.

Γ. Με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Η τρίτη επιλογή που έχετε για την εξόφληση της παραγγελίας είναι η κατάθεση της αξίας της παραγγελία σας σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς. Μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ergastiri.kompologioy@gmail.com

Τηλεφωνικά στους αριθμούς: 2831055433 & 6974125031.

Τέλος σας γνωρίσουμε ότι με την επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής η διαδικασία επεξεργασίας και αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει από την στιγμή που θα ενημερωθούμε για την κατάθεση.

Τράπεζα: ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 7900790002330006781

Αριθμός IBAN: GR 23 0140 7900 7900 0233 0006 781

Δικαιούχος: Τσουπάκης Ευάγγελος Ανδρέα