Δεδομένα για αφαίρεση

Χρησιμοποιείστε αυτή την επιλογή για αφαίρεση των προσωπικών σας δεδομένων από το κατάστημά μας. Σας υπενθυμίζουμε, ότι αυτή η διαδικασία θα διαγράψει το λογαριασμό σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μέλλον..


Το Email σας

Πως δουλεύει;

Θα λάβετε email που περιέχει έναν σύνδεσμο, με κλικ στο σύνδεσμο θα γίνει διαγραφή των δεδομένων που κρατάμε για εσάς. Αν η διαγραφή δεν είναι εφικτή τα δεδομένα θα μετατραπούν σε ονώνυμα. Ο σύνδεσμος τα παραμείνει ενεργός για χρονικό διάστημα 2 ωρών.